Programari: 0734.151.133

Vacuum

Vacuum

Vacuumterapia se bazează pe efectul de tip masaj produs de absorbția aerului dintr-o cavitate închisă formată de cupa aparatului și suprafața de corp pe care aceasta este aplicată.  Printre precursori putem considera şi "ventuzele" pe care le aplicau bunicii și străbunicii noștri când se îmbolnăveau de răceală.

Masajul prin vacuum este o terapie cu acțiune profundă și sistematică prin care receptorii pielii sunt stimulați de reducerea presiunii creată de absorbția aerului din cavitatea formată de ventuză (cupă) și zona pe care aceasta este așezată. Efectul medical al procedurii este dat de atragerea locală de sânge și limfă din zonele profunde ale țesutului dermic care exercită o influență reflexă asupra vaselor și organelor interne. Se intensifică totodată metabolismul și respirația dermală în zona de aplicare. Pielea devine mai elastică, crește rezistența la temperatură și factori mecanici și se îmbunătățește funcția retracției musculare.

Terapia prin vacuum este un tratament util nu numai împotriva celulitei dar și a răcelii, bronșitei, pneumoniei și pentru îmbunătățirea imunității.

Tratamentul se efectuează cu ajutorul unui ulei sau a unei creme anticelulită. O ședință efectuată pe tot corpul nu poate dura mai mult de 30 de minute (lucru efectiv), un tratament eficient incluzând 10 - 20 de ședințe. După primele 2-3 ședințe, majoritatea pacientelor vor observa că celulita se superficializează și va fi - atenție ! - mai vizibilă (pentru că este adusă la suprafață), urmând ca în viitoarele ședințe de vacuum să fie diminuată până la dispariție. În continuare se recomandă un tratament de întreținere efectuat o dată la fiecare 2 sau 3 săptămâni. Tratamentele pot fi și dureroase, pentru că zonele cu celulită sunt foarte sensibile. 

Beneficii:
* Efecte terapeutice:

- dislocă prin absorbție particulele de grăsime și lichidele; 

- îndepărtează toxinele și purifică sistemul limfatic; 

- curată porii pielii și elimină celulele moarte printr-o exfoliere fină; 

- reface și activează (revitalizează) suprafața pielii; 

- îmbunătățește microcirculația locală; 

- ridică mușchii lăsați; 

- previne apariția ridurilor sau le înlătură; 

- grăbește transformarea acizilor grași; 

- sparge micro și macro nodulii celulitici; 

- îndepărtează efectiv excesul de grăsime în condiții de siguranță; 

 

* Efecte estetice:

- face pielea mai fermă, mai strălucitoare dar și mai elastică, mai moale; 

- înlătura „punga” de sub ochi și „laba gâștii” ; 

- reduce celulita; 

- ajută la dispariția aspectului de coajă de portocală; 

- reduce greutatea corporală; 

- îmbunătățește forma feselor și a sânilor; 

- îmbunătățește forma picioarelor; 

- face trupul mai zvelt. 

 

Contraindicații:

  •  femei însărcinate;
  • persoane care suferă de: epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, leziuni dermatice;
  • persoane cu peace maker, persoane care au suferit intervenții chirurgicale (inclusiv cezariană) de mai puțin de 3 luni;
  • persoane care prezintă vase de sânge sparte, fragilitate capilară, varice pronunțate, tromboflebită.

Recomandări: pentru a beneficia de rezultate optime în lupta cu celulita specialiștii noștri vă recomandă să apelați și la împachetări anticelulitice în tunelul cu infraroșu cu cremă de termosudatie, parafango etc. Acestea au rolul de a reduce stratul de grăsime, accelerând distrugerea celulelor grase.

Stilul de viață are și el o contribuție majoră aici, așa că vă recomandăm să consumați cât mai multe fructe și legume și să beți cel puțin 1 litru și jumătate de apă plată pe zi atât în timpul tratamentului cât și după încheierea acestuia (pentru a păstra rezultatele obținute).

Asocierea masajului vacuum cu electrostimularea este considerată una dintre cele mai puternice metode pe care esteticienii o pot folosi în tratamentul non-chirurgical al celulitei.

 

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.