Programari: 0734.151.133

Tratamente cosmetica

 Tratamente cosmetica

GOMAJ

Masca de gomaj are ca scop eliminarea reziduurilor dermale (celule moarte, impurități din pori, excesul de sebum etc.) având ca efect curățirea, rehidratarea și creșterea luminozității tenului. Substanța vâscoasă este aplicată pe piele într-un strat subțire (de obicei pe pielea umedă) care este lăsat să acționeze 3-5 minute până se usucă; după uscare este îndepărtat prin frecare. 

Pasta conține un ingredient lipicios - gumă Xanthan , un agent de îngroșare și gelifiant vegetal, folosit ca aditiv alimentar - de care se lipesc impuritățile.

Este contraindicat să se facă aplicarea unui gomaj:

- pentru pielea îmbătrânită prematur și subțire;

- împreună cu alți agenți exfolianti precum AHA (acizi alfa hidroxi - acizii din fructe);

- pentru pielea sensibilă, cu acnee sau cu capilare sparte (teleangiectazii). 

Recomandări:

Gomajul este o componentă esențială în îngrijirea pielii și ar trebui aplicat în mod regulat în funcție de tipul de piele al fiecăruia: 

  • pentru tenul uscat – gomajul se efectuează o dată la două săptămâni; 
  • pentru tenul normal - gomajul este nevoie să fie făcut o dată pe săptămână; și 
  • pentru tenul gras - gomajul trebuie efectuat de două ori pe săptămână.

Un tratament de gomaj este extrem de benefic în special în anotimpul rece, atunci când porii pielii sunt astupați și aceasta suferă agresiunea factorilor externi. 

În anotimpul cald, gomajul este benefic înainte de expunerea la soare, pentru a pregăti pielea să primească un bronz frumos, uniform. Gomajul trebuie făcut cel mult de două ori pe săptămână, pentru ca pielea să aibă suficient timp să producă noi celule.

 

EPILAT FACIAL

PENSAT

LIFTING FACIAL

MASAJ FACIAL

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.