Programari: 0734.151.133

Reflexoterapie

Reflexoterapie

Reflexoterapia este un mijloc excelent de combatere a stresului, depresiilor, stărilor de anxietate și nervozitate, insomniilor și instabilității emoționale.

Reflexoterapia reduce stresul prin introducerea unei relaxări profunde, un factor echilibrant excelent cu care ne-a înzestrat natura. Acesta este și motivul pentru care mulți pacienți adorm în timpul ședințelor de tratament și mărturisesc la trezire că cele 30 - 40 de minute de somn au fost mai odihnitoare decât o noapte întreagă de somn agitat.

În timpul unei ședințe de reflexoterapie specialistul stimulează în talpa piciorului peste 7000 de nervi, elemente periferice corespondente unor zone specifice ale organismului uman, încurajând deschiderea și curățarea tuturor căilor neuronale din sistemul nervos.

Prin descoperirea endorfinelor a căror acțiune este de natură analgezică, reflexoterapia a devenit una din cele importante componente ale terapiei durerii.

Mesajele endorfinelor, cumulate cu mesajele hormonilor ajung prin măduva spinării și diverse zone de conexiune în sistemul neuro-vegetativ (sistemul nervos), care determină printre altele și viața sentimentală ce induce la nivelul corpului o stare psihică de vârf.

 

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.