Programari: 0734.151.133

Radiofrecvenţă hexapolară

Radiofrecvenţă hexapolară

Radiofrecvența este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes în lupta împotriva celulitei,vergeturilor și a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecvență este folosită de mult timp în chirurgie și a fost adaptată pentru a fi utilizată și în saloanele de înfrumusețare corporală. Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă pentru corp, fiind o alternativă la operațiile estetice recomandate de medicii specialiști. Nu necesită perioade de recuperare, clienta putând reveni imediat la activitățile cotidiene.

Cum acționează?
Radiofrecvență
 are la bază aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce acționează asupra țesutului adipos din profunzime, fără a afecta în vreun fel epiderma. Aceste unde produc încălzirea straturilor de grăsime, acționând asupra depozitelor de grăsime din interior, care sunt de altfel și cel mai greu de eliminat și la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung.

 

Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvență, este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima ședință.

Radiofrecvență conturează și redefinește liniile siluetei, tonifică instantaneu, netezește și “ridică”, fără a leza, țesuturile.Radiofrecventa ajuta in procesul de celulita si de piele lasata.
Sub acțiunea undelor de 
radiofrecvență temperatura crește până la 40-42 de grade Celsius la suprafața pielii, în timp ce în interiorul țesutului tratat ajunge până la 60-65 grade. Reacția pielii tratate va fi una de strângere, iar aspectul general al pielii va fi mai ferm. Radiofrecvența înseamnă pe scurt o contracție a țesuturilor, efect produs datorită trecerii de la o temperatură mare la una mică, identică cu vasoconstricția la rece.

Acțiunea radiofrecvenței continua și după încheierea ședinței: clienta resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate, efectul de tonifiere continuând.

 

La nivel corporal, rezultatele tratamentului cu radiofrecvență sunt:

 

  • reducerea grăsimii localizate, eliminarea toxinelor și lichidelor;

  • reducerea aspectului de coajă de portocală și refacerea conturului corporal;

  • tonifiere profundă, indiferent de vârstă;

  • stimularea producției de colagen pentru o piele fermă și netedă;

  • reducerea vergeturilor și prevenirea apariției acestora;

  • îmbunătățirea metabolismului celular prin activarea circulației pe zona tratată, aport de nutrienți și oxigen, vasodilatație;

  • îmbunătățirea vizibilă a aspectul pielii chiar de la prima ședință.

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.