Programari: 0734.151.133

Radiofrecvenţă bipolară

 Radiofrecvenţă bipolară

Lifting facial nechirurgical – terapie impotriva ridurilor

Prin lifting facial se amelioreaza semnele de imbatranire vizibile la nivel facial si a gatului. Pe masura avansarii in varsta, tonsului muscular facial scade. Un lifting facial nechirurgical nu poate opri procesul de imbatranire dar intervine cu o serie de solutii antirid pentru a asigura un aspect uniform si o piele netezita, intinsa, pe o perioada indelungata.
Tratament facial cu efect de lifting
La Body Slim va propunem cateva solutii de lifting facial nechirurgical cu rezultate vizibile. Solutii dedicate celor care isi doresc un ten luminos, fara riduri, hidratat si radiind a sanatate.
15 minute de radiofrecventa bipolara la nivel facial zilnic asigura o ameliorare a ridurilor din jurul ochilor, a gurii, cele de pe frunte, barbia dubla si ridurile de pe gat. Pentru ca un astfel de lifting facial nechirurgical sa isi mentina efectele, este necesar sa fiti consecventi in tratament. Rezultatele variaza de la persoana la persoana.
RADIOFRECVENTA este una dintre cele mai noi si mai importante terapii inovatoare, non-invaziva, cu rezultate in liftingul facial si un tratament revolutionar ce favorizeaza formarea de colagen prin intermediul unei incalziri in profunzime a pielii. Tehnologia sa, folosita de mult timp in chirurgie, a fost adaptata pentru a fi utilizata in saloanele de infrumusetare.Radiofrecventa bipolara este o terapie faciala cu rezultate excelente, pentru persoanele care doresc sa scape de riduri, de pielea “lasata” sau de barbia dubla si de tesutul adipos, depus pe fata. 
Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.
Efecte tratament facial:
– tratament antiriduri
– tratament pentru tonifiere
Este ideal pentru: reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.
Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.
Rezultate radiofrecventa
Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita.
Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.
La nivel facial se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit,si luminos.
Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.