Programari: 0734.151.133

Presoterapie

Presoterapie

Presoterapia este una dintre procedurile cele mai inovatoare folosite împotriva celulitei, realizată cu ajutorul aparatului de presomasaj care execută un drenaj limfatic asupra zonei afectate. Circulația sangvină deficitară este una dintre cauzele principale ale celulitei, ea conducând la absorbția mică a oxigenului. În lipsa oxigenului, toxinele se adăpostesc în straturile adipoase alcătuind acele conglomerate ce dau pielii aspectul cojii de portocală.

Tratamentul împotriva celulitei constă în umflarea cu aer a celor cinci camere ale pantalonilor, cu o presiune și o intensitate adaptate nivelului de rezistență al fiecărei persoane. Un tratament presupune efectuarea a 10 ședințe, în mod regulat, de câte 2 sau 3 ori pe săptămână, durata unei ședințe fiind de 30 de minute.

Presoterapia acționează asupra depozitelor de grăsime care deformează aspectul pielii. Presiunea va circula în interiorul camerelor, cu o mișcare circulară, de jos în sus. În timpul procedurii se realizează un drenaj limfatic ceea ce va conduce la accelerarea procesului de ardere a grăsimilor și eliminare a toxinelor.

Ceea ce este de reținut este că această procedură nu produce o slăbire spectaculoasă și că pentru a obține rezultate optime nu trebuie să uităm și de metodele clasice legate de alimentația corectă și exercițiile fizice.

Este o metodă comodă de remodelare corporală, redând mușchilor o senzație de relaxare totală, ajutând picioarele grele și umflate. Nefiind un procedeu periculos sau dificil, femeile însărcinate pot apela la presoterapie fără griji, în zonele picioarelor și brațelor.

Pentru întreținere, după finalizarea acestui tratament împotriva celulitei, este recomandată o ședință de presoterapie pe săptămână.

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.