Programari: 0734.151.133

Mezzoterapie

Mezzoterapie

Mezoterapia fara ac reprezinta o alternativa moderna la mezoterapia clasica care utilizeaza injectiile in tratarea afectiunilor specifice. Mezoterapia fara ac  utilizeaza impulsuri electrice special concepute pentru decongestionarea tesutului. Tratamentul mezoterapiei fara ace se bazeaza pe o noua tehnica denumita Aquaphoresis, care reprezinta o combinare a terapiei laser non-invazive sau a terapiei LED non-invazive cu mezoterapia non-invaziva care ajuta la reactivarea procesului fiziologic specific tesutului. Aceste procese includ microcirculatia, drenajul limfei si intesificarea fluxului sanguin.

 

Proprietăţi

 1. fermizant
 2. lipolitic puternic
 3. anti-celulitic remarcabil
 4. stimulant
 5. energizant
 6. drenant
 7. keratolitic

 

Recomandări

 1. celulită
 2. aglomerări de grăsimi inestetice localizate pe faţă sau gât
 3. zone cu retenţie de apă
 4. relaxarea cutanată şi uniformizarea feţei
 5. pungi sub ochi
 6. ten tern, textură flaşcă
 7. gât şi bărbie dubl

 

B. TRATAMENT FACIAL ANTI - AGING CU COMPONENTE PLACENTARE
Rezultate  in:
- diminuarea pana la disparitie a ridurilor
Aparitia ridurilor este un rezultat natural al procesului de imbatranire uman - proces care provoaca deshidratarea pielii si scaderea productiei de colagen si elastina. Acest tratament este recomandat aproape tuturor afectiunilor pielii aparute in cursul procesului de imbatranire. Aquaphoresis mareste radical nivelul de hidratare al tesutului facial, creste vascularizarea tesutului care la randul lui stimuleaza  fibroblastele. Prin activare, acestea produc  colagen si elastina - vitale pentru mentinerea calitatii si aspectului ferm al pielii.
Substantele active placentare contin un volum mare de ingrediente hidratante, antioxidante, reneneratoare, imuno-stimulatoare. Aquaphoresis permite penetrarea substantelor active in adancimea tesutului.
Aplicatile anti-rid:
- Frunte - Gat
- Obraji - Periorbital
- Barbie - Perioral
- tratamentul impotriva hiperpigmentarii

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.