Programari: 0734.151.133

Masaj facial

 Masaj facial

Masajul facial are un rol esenţial pentru a menţine elasticitatea pielii. Neli Pfeiffer, specialist în cosmetică apicolă te învaţă totul despre beneficiile acestui masaj, dar şi cum poţi să-l faci acasă.
Ridurile, tenul lipsit de prospeţime şi uscat, dar şi diversele probleme dermatologice care apar pe faţă sunt cauzate în special de stres şi de factorii de mediu înconjurător. Orice femeie ştie că tenul său are nevoie de îngrijire specială iarna când gerul şi vântul usucă foarte tare tenul şi de o altă abordare atunci când vremea se încălzeşte în timpul verii. Însă, mai există un lucru de care uităm şi care ne revigorează tenul, şi anume masajul facial. Fie că îl faci acasă sau la un salon cu ajutorul unor ingrediente intens hidratante, acest tip de masaj are un rol benefic pentru piele şi nu trebuie omis din ritualul nostru de îngrijire.


Masajul te ajută să ai o piele tonifiată cu riduri mai puţin vizibile

Tensiunile acumulate în timp duc la formarea ridurilor şi a liniilor inestetice, care grăbesc procesul de îmbătrânire al pielii, avertizează Neli Pfeiffer, specialist în cosmetică apicolă. Pentru a combate această problemă este recomandat să faci un masaj facial, capabil de rezultate vizibile şi imediate.

Masajul facial este cea mai importantă operaţie cosmetică, pentru că este un proces complex care acţionează nu numai la nivelul pielii (vase sanguine, limfatice, musculatură), ci şi în toată profunzimea organismului. Efectuat corespunzător, acesta are ca finalitate starea generală de bine, dar şi o piele tonică, relaxată, pregătită să facă faţă radicalilor liberi ori agresiunilor zilnice”,.


De ce este important masajul facial

Masajul facial reprezintă o serie de mişcări studiate şi corelate între ele, ce ţin cont de sistemul limfatic şi de muşchii mimicii, susţine expertul în cosmetică. Dacă este efectuat cu regularitate, acesta redă aspectul proaspăt al tenului. Iată care sunt cele mai importante beneficii ale masajului facial:

  • stimulează pătrunderea în piele a produsului aplicat;
  • normalizează circulaţia sanguină şi limfatică;
  • stimulează fibrele de colagen şi elastină din ţesut;
  • menţine şi reface tonusul muscular;
  • stimulează terminaţiile nervoase de la nivelul pielii;
  • are efect detoxifiant;
  • oxigenează celulele pielii;
  • relaxează muşchii de la nivelul feţei.

 

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.