Programari: 0734.151.133

Lipolaser

Lipolaser

Laserul face minuni în chirurgia estetică, atât în tratarea problemelor dermatologice, cât și a surplusului de grăsime. Utilizarea laserului în tratarea celulitei implică direcționarea unor unde laser asupra zonelor afectate de celulită, pentru a încălzi celulele adipoase până în momentul în care acestea se dezlipesc de țesuturile conectoare.

 

Laserul - light amplification by stimulated emission of radiation (amplificare a luminii prin stimularea emisiunii radiației) - este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de radiație electromagnetică (lumina), cu o densitate de energie foarte mare. Spre deosebire de chirurgia cu laser, care folosește instalații laser de mare putere, în laseroterapie se folosește radiația laser a cărei putere se măsoară în miliwați. Principiul este foarte simplu: la doze optime de acțiune cu radiație laser se realizează o pompare energetică către organism. Lumina sub formă de fotoni este absorbită de țesut. Energia razei laser absorbită în zona tratată duce, printre altele, la creșterea metabolismlui celular. Efectul de penetrare a țesuturilor depinde de lungimea de undă a razei laser, de energia emisă și de timpul de acțiune. În general, se folosește emisia roșie (aprox. 620 nm - 675 nm) sau capete de emisie în infraroșu (peste 790 nm) care permit o penetrare mai profundă a țesuturilor. Există două tipuri de aplicații: laser focalizat pe puncte dureroase și laserul divergent (scan laser), care oferă posibilitatea tratării unor zone mai mult sau mai puțin extinse. 

 Tratamentul cu LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv și nedureros la care nu se simte decât o ușoară încălzire locală. Metoda de tratare a celulitei pe bază de laser este considerată foarte sigură, lipsită practic de efecte secundare, pentru că energia laser de joasă intensitate afectează doar celulele țesutului adipos și nu interferă cu țesuturile adiacente precum pielea sau mușchii. Razele laser modifică permeabilitatea membranelor adipocitelor și în acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate în lichidul interstițial, de aici ajung în sânge și sunt metabolizate. Tratamentul permite eliminarea grăsimii localizate și conturarea unui corp frumos.  Padelele laser acționează extern asupra țesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament. 
 LipoLaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe.LipoLaser nu afectează țesuturile din jur cum ar fi vasele de sânge, nervii, pielea etc.; undă laser pătrunde în profunzime, având acțiune strictă doar asupra adipocitelor (celulelor de grăsime), terapia fiind total neinvazivă, nedureroasă, foarte sigură și lipsită practic de efecte secundare.
Rezultatele sunt atât în măsurătorile de circumferință, cât și în gradul de conturare a corpului în zona tratată, dar mai ales în coeficientul de masă grasă corporală, care se diminuează . 
Aparatul este destinat mai ales slăbirii în zonele problemă (abdomenul la bărbați și coapsele sau abdomenul la femei), realizând lichefierea grăsimii. LipoLaserul poate fi folosit și în zona de contur a fetei (gușă). Avantajul acestui aparat față de altele de acest gen este că grăsimea, odată lichefiată, se reface mai greu. 
 Lipolaserul este un aparat care topește grăsimea inestetică de pe zonele cu probleme. În timpul unei ședințe de 30-40 de minute se pot sparge mai multe depozite localizate de grăsime, deoarece laserul este lăsat să acționeze numai 10 minute pe o singură zonă. Nu se folosește niciun produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul pătrunde în profunzime, pînă la grăsime, fără a produce durere sau a lăsa urme. Undele laser acționează doar asupra celulelor grase, fără a afecta vasele de sânge sau masa musculară. Lipolaserul activează chiar și metabolismele mai leneșe, terapia fiind noninvazivă, relaxantă și revigorantă. În cazul persoanelor cu depozite mai mari de grăsime sau cu celulită în stadii avansate, se recomandă un tratament șoc de 4-6 săptămâni, a câte două ședințe săptămânal.

 

 Tratamentul se întinde pe durata a 4 – 6 săptămâni și constă în ședințe de 30 – 40 de minute, două zile pe săptămână, însă protocolul poate fi personalziat în funcție de necesitatea fiecărui pacient. În timpul unei ședințe de tratament, pe zonele țintă vor fi așezate padelele cu fascicolele laser, iar la sfârșitul terapiei pacientul își poate relua normal activitățile zilnice, fără nicio recomandare specială.

Inventatorii spun că rezultatele sunt vizibile încă după a doua ședință. Ele depind de zona tratată, de nivelul de activitate, de vârstă, de starea generală a sănătății, dar și de numărul de tratamente. Pentru menținerea rezultatului se pot face ședințe de întreținere la intervale mai mari de timp sau se poate asocia tratementului LipoLaser exerciții de fitness sau aerobic.

 

Indicații:

Elimină grăsimea prin lipoliză

Elimină excesul de grăsime topită

Îndepărtează oboseala

Îmbunătățește și accelerează metabolismul organismului

Pierderea în greutate și modelarea corpului cât mai natural

 

 

Aparatul este contraindicat la: femei însărcinate, copii, epilepsie, dereglări ale glandei tiroide.

 

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.