Programari: 0734.151.133

Epilat

Epilat

Frumusețea desăvârșită se obține și prin epilare.

Frumusețea nu este doar apanajul femeilor. Excesul de pilozitate a început să fie o problemă şi pentru bărbaţi motiv pentru care epilarea a devenit un serviciu căutat astăzi și de domni.

Epilarea înseamnă îndepărtarea părului din zonele în care se manifestă pilozitatea. Aceast tratament se poate face atât la bărbați cât și la femei, din motive estetice sau de igienă. Constrângerile de igienă pot determina pe cineva să opteze pentru îndepărtarea părului în diferite zone, inclusiv intime, deoarece astfel se poate reduce posibilitatea existenței mirosului urât și a pielii iritate. În cazul femeilor, eliminarea părului poate oferi chiar un sentiment mai puternic de feminitate. Părul din diverese zone corporale, inclusiv zonele intime, reprezintă o problemă de sănătate, igienă și confort personal.

 Tratamentul de epilare este una dintre cele mai populare cereri de estetică medicală din ziua de azi. Atât femeile, cât și bărbații doresc să-și reducă sau să-și elimine părul (în exces) din diferite părți ale corpului pentru o varietate de motive. În timp ce puțin păr în zona genitală pare a fi în regulă, prea mult păr, însă, este considerat neatractiv. Cele mai multe persoane doresc să-și îndepărteze părul din anumite zone, deoarece astfel, în momentele în care se pot expune pot avea mai multă încredere în sine și pot avea un aspect estetic îngrijit și plăcut în orice moment al vieții lor.


 Femeile cer, de obicei, tratamentul de epilare pentru a-și elimina părul din jurul bikinilor sau chiar eliminarea totală a pilozității din zona intimă, inclusiv în jurul anusului sau pe labii, în timp ce bărbații doresc de cele mai multe ori îndepărtarea parțială a părului din zona intimă a corpului.

Deși părul de pe piept poate avea o creștere excesivă în cazul bărbaților, femeile pot suferi, de asemenea, de această pilozitate inestetică în jurul sânilor. Părul de pe sânii unei femei nu reprezintă o afecțiune rară sau o anomalie, însă este, cu siguranță, o problemă jenantă. De fapt, părul de pe sâni și de pe areole sau din jurul sfârcurilor este ceva destul de comun în rândul femeilor.

 În plus față de îndepărtarea părului din zonele genitale și de pe piept, tratamentul de epilare este excelent și pentru reducerea părului de pe fese. Părul vizibil pe fese este ceva destul de frecvent în rândul persoanelor cu păr închis la culoare, iar la plajă și în orice loc unde expunerea feselor este obligatorie, acest lucru devine o problemă. Desigur că nici picioarele sau mâinile nu scapă atenţiei doamnelor şi domnilor atunci când este vorba de pilozitate, cum nici zona facială nu este ocolită. Epilarea corectează natura conform dorinţelor noastre şi se poate aplica oriunde excesul de păr face rău, estetic sau medical.

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.