Programari: 0734.151.133

Electrostimulare

Electrostimulare

Electrostimularea musculară a fost folosită inițial în recuperarea musculară a astronauților, după întoarcerea din spațiul extraterestru. 

Apoi a fost introdusă în spitale, cu funcții multiple, în special în tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. 

În centrele de frumusețe, această tehnologie a ajuns la un nivel extreme de avansat, având rezultate spectaculoase, devansând fitness-ul și chirurgia plastică. 

Electrostimularea este o procedură sigură și simplă prin care micro curenții sunt aplicați pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulându-i și făcându-i să lucreze. 

Această stimulare crează o cerere uriașă de energie în mușchi. Pentru a satisface această cerere, mușchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca și sursă de energie, arzându-le în același fel în care se ard în timpul unor exerciții obișnuite.

În afară de tonifierea musculară și arderea grăsimilor, care duc la o   scădere în centimetri, electrostimularea crește metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective, făcând-o un instrument extrem de eficient în tratarea celulitei. 

Această modalitate de fitness pasiv este din ce în ce mai răspândită în SUA, unde se află de asemenea și cele mai performante aparate de acest gen. 

Centrele de electrostimulare din SUA tind să ia locul sălilor de aerobic, deoarece prin intermediul acestora femeile economisesc timp, nu depun efort și obțin rezultate vizibile.

Senzația pe care o ai când faci electrostimulare este foarte plăcută, relaxantă asemeni unui masaj. 

O ședința de electrostimulare durează 45 de minute, timp în care mușchii sunt lucrați cu contracții de diverse intensități. 

Însă este foarte important ca aceste ședințe să fie efectuate pentru început fără pauză, cu o frecvență de minim 3 ședințe pe săptămână. După ce ne-am modelat corpul după plac, pentru întreținerea siluetei este suficientă o ședință la 7-10 zile. 

Electrostimularea înlătura grăsimea nedorită, îmbunătățește aspectul fizic, întărește și definește musculatură, înlătură stresul și durerile musculare, da fermitate mușchilor, ajută în tratamentul artritei, a reumatismului și asigură o viață sănătoasă prin ușurarea fluxului sanguin și prin arderea grăsimilor atât de nocive organismului. 

Tratamentul trebuie efectuat sistematic, fără pauze, cu o frecvență de minim 2-3 ședințe pe săptămână și trebuie susținut prin urmarea unei diete și consumarea a cel puțin 2 litri de apă zilnic. Noi recomandăm respectarea principiilor dietei disociate care asigură rezultate foarte bune în combinație cu electrostimularea. 

În cazul în care nu se poate urma o dietă, recomandăm cel puțin să fie evitate excesele alimentare, alimentele cu număr mare de calorii și mesele după ora 18.00. Totuși, o dietă echilibrată ținută corect potențează efectele electrostimularii și grăbește slăbirea. 

La sfârșitul fiecărei ședințe de electrostimulare este aplicată o cremă termoactivă pentru slăbire. Aplicarea produsului generează senzația locală de căldură și înroșire destul de intensă, acest efect nedorit dispărând după câteva minute.

Efectul se vede în funcție de metabolism și de intensitatea cu care se lucrează, de surplusul de greutate și dacă se urmează sau nu o dietă. 

Dacă revii imediat la regimul alimentar normal, fără nici un fel de rețineri, și dacă nu mai faci ședințe de întreținere, începi să te îngrași în aproximativ 3 luni. 

Ședințele de întreținere se recomandă cam o dată pe săptămână, o dată la 10 zile.

Pe scurt, beneficiile tratamentului de electrostimulare sunt următoarele:

  • scade circumferința corporală localizată sau generală prin micșorarea stratului adipos;
  • ajută la accelerarea funcțiilor organismului și îmbunătățește circulația sangvină;
  • combate retenția de apă și determină eliminarea surplusului de apă reținut în corp;
  • redă fermitatea mușchilor;
  • elimină celulita;
  • pielea își recapătă elasticitatea și aspectul sănătos.

Există și contraindicații. Iată-le:

- femei însărcinate;

- persoanele care suferă de probleme cardiace, cancer, boli genetice, vase de sânge sparte, epilepsii sau au în corp tije metalice.

 

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.