Programari: 0734.151.133

Criolipoliza

Criolipoliza

Criolipoliza este un tratament non-invaziv ce folosește o tehnologie performantă de criogenare care reduce  grăsimea în exces. Procedura reduce țesutul adipos localizat.


Cum funcționează

 Pe zonele cu probleme (abdomen, coapse, pulpe etc) se aplică dispozitivul aparatului care strânge prin vacuum stratul de grăsime nedorit și îl îngheață, în mai puțin de un minut.

Prin criogenare, se distrug celulele grase din zonele problematice. Acestea sunt eliminate apoi, în mod natural, de macrofagi, cei considerați drept gunoieri ai organismului. Aceștia transformă celulele moarte în aminoacizi, peptide și proteine, iar celulele grase nu se mai regenerează.

Este ca o liposucție, însă mult mai accesibilă ca preț și fără anestezie sau intervenții chirurgicale. 

 Procedura este non-invazivă, nedureroasă, nu necesită timp de recuperare, produce slăbire localizată. 

Terapia cu jet de oxigen se bazează pe efectul de criolipoliză care combină vacuum-ul cu tehnologia răcirii controlate pentru a depista și a reduce grăsimea din organism.

Prin această procedură se distrug celulele adipoase (fără a afecta pielea sau mușchii) prin scăderea graduală a temperaturii stratului de grăsime care se află imediat sub piele (nivelul subcutanat) până la 0 grade Celsius. Elliminarea celulelor moarte rămâne în sarcina ficatului.

Procedura de înghețare a țesutului gras nu implică niciun disconfort pentru persoana care apelează la ea (în timpul efectuării procedurii puteți citi, asculta muzică și chiar dormi) și nici o perioadă de recuperare. Persoana în cauză poate reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după încheierea ședinței.

Criolipoliza este eficientă îndeosebi pentru brațe, șolduri, coapse, abdomen, spate, fese.

 

Criolipoliza este curent utilizată în clinicile și saloanele de profil din Europa fiind folosită cu același succes atât la femei cât și la bărbați.

 

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.