Programari: 0734.151.133

Bodytec

Bodytec

BODYTEC - Inovaţie şi tehnologie de vârf

Tehnica Fitness Bodytec este un antrenament eficient şi rapid.

Când nu dispui de timpul liber necesar pentru întărirea organismului prin sport Bodytec te ajută să-ţi pui corpul la treabă, să faci ceea ce-i convine lui mai bine fiind, de fapt, scopul pentru care el există: mişcarea.

 Prin personalizare unicitatea fiecărui client, dorinţele şi planurile sale stau la baza fiecărui tratament care este stabilit şi gestionat îndeaproape de un trainer cu experienţă.

Tehnica este folosită pentru creşterea rezistenţei şi performanţei fizice, pentru relaxare psihică, pentru creşterea masei musculare dar şi pentru tratarea problemelor de durere de spate.

Tonifierea ţesutul conjunctiv şi a musculaturii braţelor, a abdomenului şi a picioarelor, reducerea nivelului de grăsime chiar şi în zonele dificile, îmbunătăţirea circulaţiei în ţesut şi în musculatură, sunt cîteva din rezultatele care se obţin cu Bodytec.

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.