Programari: 0734.151.133

Bodyshape

Bodyshape

Bodyshape este un tratament anti-celulită similar Velashape, care ajută la obținerea și la menținerea unui corp cu forme frumoase, de invidiat.

Efectul anticelulitic și de slăbire al acestui aparat se datorează combinației de frecvențe radio bipolare, raze infraroșii și vacuum, combinație care emană o căldură concentrată atât către straturile profunde, cât și către cele superficiale ale dermei, menită să „topească” țesutul adipos. 

În plus, Bodyshape accelerează drenajul limfatic, îmbunătățește circulația sanguină locală și stimulează metabolismul local, aducând în organism un flux crescut de oxigen și nutrienți.

Tratamentul este resimțit ca un masaj intens, special conceput cât să se adapteze nivelului fiecăruia de sensibilitate și comfort. Câteva ore după procedură se poate resimți o senzație de căldură însoțită sau nu de ușoară roșeață.

 

Servicii

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.