Programari: 0734.151.133

Regulament

Reguli interne de conduita pentru clienti

 

Pentru a beneficia de serviciile oferite de salonul My Body, de regulă trebuie făcută în prealabil o programare a ședinței/ședințelor.

Programările se fac direct la salon sau telefonic, la nr. 0734 151 133.

Programul de lucru este de

                           Luni până Vineri între orele 10–21, iar

                           Sâmbăta între orele 10-17, în raport cu programările existente. 

1. Clienții sunt sfătuiți să ajungă cu 5-10 minute înainte de ora programată pentru a avea timp să se schimbe. 

2. Din respect pentru toți clienții dar și pentru personalul salonului, orice întârziere la programare va fi scăzută din durata ședinței astfel încât următoarele programări să nu fie afectate. În limita posibilităților, vom încerca să efectuăm în totalitate ședința de tratament.

3. Recomandăm clienților noștri să își noteze și să verifice cu atenție data și ora programărilor pentru a evita orice neînțelegere ulterioară. Programările se fac luând în considerare limita sumei achitate din abonament.

4. Suntem conștienți că pot apărea modificări în programul dumneavoastră, însă toți clienții au obligația de a ne anunța din timp, cu cel puțin 5 ore înainte (recomandabil cu 24 de ore înainte) dacă nu pot ajunge la o programare. În caz contrar, se va proceda la scăderea ședinței din abonament.

5. În situația în care un client nu se prezintă la 2 ședințe consecutiv programate, fără a anunța conform procedurii prevăzute la paragraful precedent, următoarele programări se anulează.

Disclaimer:


Rezultatele prezentate in paginile site-ului nostru nu sunt garantate, si pot varia de la persoana la persoana, depinzand de mai multi factori pentru care nu ne putem asuma raspunderea.